abab

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kecap Barang[édit]

abab[édit]

Hawa ambekan anu kaluarna tina irung atawa tina sungut

Conto Kalimah[édit]

Ngaheungheum kapol kadinya ambeh teu bau abab