abot

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

abot

  1. Lemesna tina beurat

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan

Basa Indonésia : berat (id)