angel

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

angel

  1. Bantal: Ganjel sirah mun keur saré atawa gégéléhéan.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan

Basa Inggris

Open book 01.svg Kecap banda

angel

  1. malaikat