babad

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap Pagawéan

babad

  • babad: dicacar tepi ka dempes
Conto: Kudu di babad jukut di tukang téh, ngarah katénjona teu sareukseuk.

Open book 01.svg Kecap banda

babad

Conto: Ari manéh geus maca babad anu medar lalakon Dipati Ukur.

Open book 01.svg Kecap sipat

babad

  • babad: sasama; sarua
Conto: Hadéna laki rabi téh ka anu babad waé.