bali

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

bali

  • organ témporal nu ukur aya di jero awak wanoja (atawa sato bikang) nalika reuneuh, napel dina pinding rahim pikeun nyerep zat-zat gizi ti getih indung ka anak nu dikandungna ngaliwatan tali ari-ari.

Babasan

  • bali geusan ngajadi: tempat/wewengkon dilahirkeunana hiji jalma.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan

Patempatan

  • ngaran hiji pulo (sakaligus propinsi) di wétaneun pulo Jawa.
Baca pedaran ngeunaan bali di Wikipédia.