gagak

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda[édit]

Kecap barang[édit]

Baca pedaran ngeunaan gagak di Wikipédia.
  • gagak: ngaran manuk ngagaludra, sakabéh bulu jeung sukuna hideung lestreng, sok malingan anak manuk leutik, beuki daging.

Babasan[édit]

  • gagak ngelak: ngaran modél totopong, juruna nu lebah tarang sina cengkat ka luhur.
  • gagak réang: watek tanah anu angar atawa sangar, sabalikna ti nu disebut garuda ngupuk.

Basa Indonésia & Malayu[édit]

Sarua jeung basa Sunda