kami

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda[édit]

Kecap sulur

kami

  • kecap gaganti pihak kahiji tunggal, dipaké nalika nyarita jeung jalma nu geus dalit pisan.
Sinal de igual.svg Sinonim
  1. sus

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan

Basa Indonésia[édit]

Kecap sulur [id]

kami

  • kecap gaganti pihak kahiji jamak.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan