manéh

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

manéh

  • kecap ganti jalma kadua:

Ieu buku sanggakeun ku manéh ka Pa Guru;

  • diri pribadi, sorangan:

nyangsara manéh, nyangsara diri pribadi;

Babasan

  • Sing bisa mawa manéh: sing bisa campur gaul bari teu kudu kabawakeun ku nu teu bener;
  • ku manéh: ku sorangan, teu karana bantuan batur.

Tempo ogé