menit

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

menit

  1. jangka waktu nu lilana 60 detik (tina basa deungeun);
  2. kasakit nu biasana narajang hulu. Nu dirasakeun hulu asa beurat ting keleyeng, bumi siga nu muter;
  3. ngagambarkeun situasi anu hararese

Sinonim

Basa séjén:

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap banda

menit

  1. jangka waktu nu lilana 60 detik (tina basa deungeun)

Basa Inggris

Open book 01.svg Kecap banda

minute