éak-éakan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

éak-éakan

  • saleuseurian.
  • Éta barudak meni éak-éakan sabari heureuy.
  • Si Dede dikélékéték kalah kah éak-éakan bakat ku géték.

Tingkatan basa[édit]

  • éak-éakan: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.