ébér

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ébér

  • pagawéan ngadagangkeun barang batur kalawan ku ayana buruh sababaraha persen tina harga dagang.
  1. tukang ngébér: tukang dagang ngébér.
  • Pa Rojali katelah jadi tukang ngébér di Sumedang.
  • Tukang jual imah kaasup dagang ébér.

Tingkatan basa[édit]

  • ébér: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.