écér

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

écér

  • pagawéan barangbeulli kabutuhan saeutik-saeutik sapereluna.
  • Pa Budi biasana barangbeuli parabotan ku cara écér.
  • Biasana, warung diasupkeun ka tempat ngajual barang écér.

Tingkatan basa[édit]

  • écér: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.