écét-écét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

écét-écét

  • Biasana, tonggérét katelah ogé ku ngaran écét-écét.
  • Écét-écét sok aya di ahir musim hujan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.