édas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

édas

  • Nuduhkeun rasa kaget jalma, miboga harti sarua jeung 'euleuh-euleuh'.
  • Édas, maranéh IPK na gede pisan.
  • Édas, budak téh geus gedé deui.

Tingkatan basa[édit]

  • édas: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.