égang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

égang

  • leumpang ngajégang lantaran aya kanyeri atawa gaganjel dina péngpélangan.
  • Kunaon leumpang téh égang kitu? Aya kanyeri?
  • Kusabab lila teuing numpak motor jauh, lalampahan kuring jadi rada égang.

Tingkatan basa[édit]

  • égang: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.