ékonom

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ékonom

  • Salah sahiji ékonom Indonésia anu jadi menteri nyaéta Sri Mulyani.
  • Anjeun kudu miboga niat anu ikhlas kanggo jadi ékonom anu jujur.

Tingkatan basa[édit]

  • ékonom: basa serapan Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.