éks

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

éks

  • urut, sateuacanna.
  • Éks-présidén Indonésia ieu disidang kasus korupsi salama 32 taun ngajabat.
  • Pamaén bola éks-Barcelona ieu malah pindah ka Réal Madrid, anu janten lawan utama di Liga Spanyol.

Tingkatan basa[édit]

  • éks: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.