ékspansi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ékspansi

  • pulitik pikeun ngalegaan wilayah nagara sorangan.
  • Pulitik ékspansi téh seueur dilakukeun sababaraha nagara keur Perang Dunya Kadua.
  • Dina jaman Perang Dunya Kadua, Jérman boga pulitik ékspansi nu dingaranan lebensraum.

Tingkatan basa[édit]

  • ékspansi: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.