éksportir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

éksportir

  • éksporteur, jalma anu ngékspor barang ka luar negeri.
  • Éksportir narkoba anu leungit ka luar negeri ditéwak di Zimbabwe.
  • Para éksportir keur badami jeung pamaréntah ngeunaan ékspor hasil bumi.

Tingkatan basa[édit]

  • éksportir: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.