éléktro

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

éléktro

  • élmu anu ngabahas ngeunaan listrik.
  • Alhamdulillah, Doni lulus kuliah ti Téknik Éléktro di ITB.
  • Élmu éléktro ieu miboga sababaraha cabang kaélmuan.

Tingkatan basa[édit]

  • éléktro: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.