émpér

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

émpér

  • bagian luar imah anu iuh ku hateup, luareun bilik.
  • Bagian émpér imah keur dijadikeun tempat barangkal rénovasi imah.
  • Barudak keur maén congklak di émpér hareup imah.

Tingkatan basa[édit]

  • éksportir: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.