éncér

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

éncér

  • kaayaan barang anu teu kentel (utamina kadaharan atawa inuman) ku sabab loba teuing ditambahan ku cai.
  • Pami rék nyieun sirop, siropna ulah éncér teuing.
  • Ku sabab manéhna loba teuing nambahkeun cai, sop anu manéhna jieun jadi éncér teuing.

Tingkatan basa[édit]

  • éncér: basa serapan Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.