éngsod

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

éngsod

  • leumpang nu gémpor, diangsrod bari birit diséréd.
  • Geuning leumpang téh ngéngsod kitu, naha aya kanyeri di beulah mana?
  • Ulah nongton pilem Suster éngsod ari sorangana borangan mah.

Tingkatan basa[édit]

  • éngsod: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.