Bentrés

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bentrés [ᮘᮦᮒ᮪ᮛᮨᮞ᮪] Kata sifat (su). Nyaéta hiji kaayaan dimana urang atanapí salah saurang anu nyaurna jentré, téu balélo.