Kaca buntu

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 25 Pébruari 2021 18.21. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Kaca-kaca di handap ieu teu numbu ka kaca séjén di Wiktionary:

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #28.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Alewoh
  2. Bayeungyang
  3. Bentrés
  4. Meleukmeuk
  5. Panungtung
  6. Talun
  7. Tungkup
  8. Warang
  9. abir
  10. ahéng
  11. carék
  12. cumpon
  13. cékas
  14. pagah
  15. pagéto
  16. tungkus
  17. tungtek
  18. tungtik
  19. tungtun
  20. tungtunan
  21. tungtung
  22. tungtungan
  23. tungtut
  24. tunjang
  25. tunjuk
  26. tur
  27. turalak
  28. ésod

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).