Kaca nu dipikabutuh

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daftar laman yang tidak ada yang memiliki paling banyak tautan ke mereka, tidak termasuk laman pengalihan. Untuk daftar laman yang memiliki pengalihan ke mereka, lihat daftar pengalihan rusak.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Agustus 2019 16.33. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Basa Sunda‏‎ (605 tutumbu)
  2. Katégori:Babel - Kontributor dumadar basana‏‎ (39 tutumbu)
  3. Wiktionary:Babel‏‎ (39 tutumbu)
  4. Basa Minangkabau‏‎ (10 tutumbu)
  5. -an‏‎ (9 tutumbu)
  6. Wiktionary:Proléksém panglaku‏‎ (7 tutumbu)
  7. Wiktionary:Proléksém panyebut‏‎ (7 tutumbu)
  8. Basa Indonésia‏‎ (6 tutumbu)
  9. angkat‏‎ (6 tutumbu)
  10. kalapa‏‎ (6 tutumbu)
  11. Wiktionary:Proléksém pamilang‏‎ (6 tutumbu)
  12. ambeu‏‎ (5 tutumbu)
  13. angger‏‎ (5 tutumbu)
  14. arang‏‎ (5 tutumbu)
  15. aya‏‎ (5 tutumbu)
  16. bapak‏‎ (5 tutumbu)
  17. bau‏‎ (5 tutumbu)
  18. beurat‏‎ (5 tutumbu)
  19. buah‏‎ (5 tutumbu)
  20. bujang‏‎ (5 tutumbu)
  21. béak‏‎ (5 tutumbu)
  22. haté‏‎ (5 tutumbu)
  23. héjo‏‎ (5 tutumbu)
  24. kamus‏‎ (5 tutumbu)
  25. laut‏‎ (5 tutumbu)
  26. suku‏‎ (5 tutumbu)
  27. sésa‏‎ (5 tutumbu)
  28. teuas‏‎ (5 tutumbu)
  29. Citakan:Babel‏‎ (5 tutumbu)
  30. Basa Inggris‏‎ (4 tutumbu)
  31. adil‏‎ (4 tutumbu)
  32. ajeng‏‎ (4 tutumbu)
  33. akar‏‎ (4 tutumbu)
  34. alung‏‎ (4 tutumbu)
  35. ambek‏‎ (4 tutumbu)
  36. ampar‏‎ (4 tutumbu)
  37. anjang‏‎ (4 tutumbu)
  38. antara‏‎ (4 tutumbu)
  39. anteur‏‎ (4 tutumbu)
  40. anyar‏‎ (4 tutumbu)
  41. asa‏‎ (4 tutumbu)
  42. asin‏‎ (4 tutumbu)
  43. atik‏‎ (4 tutumbu)
  44. atoh‏‎ (4 tutumbu)
  45. babar‏‎ (4 tutumbu)
  46. bagja‏‎ (4 tutumbu)
  47. bahe‏‎ (4 tutumbu)
  48. baheum‏‎ (4 tutumbu)
  49. baju‏‎ (4 tutumbu)
  50. balang‏‎ (4 tutumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).