Kaca nu dipikabutuh

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daftar laman yang tidak ada yang memiliki paling banyak tautan ke mereka, tidak termasuk laman pengalihan. Untuk daftar laman yang memiliki pengalihan ke mereka, lihat daftar pengalihan rusak.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 13 Agustus 2020 15.56. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Basa Sunda‏‎ (1.000 tutumbu)
  2. Katégori:Babel - Kontributor dumadar basana‏‎ (38 tutumbu)
  3. Wiktionary:Babel‏‎ (38 tutumbu)
  4. Basa Indonésia‏‎ (10 tutumbu)
  5. Basa Minangkabau‏‎ (10 tutumbu)
  6. -an‏‎ (9 tutumbu)
  7. Citakan:-k v-‏‎ (9 tutumbu)
  8. kalapa‏‎ (7 tutumbu)
  9. Wiktionary:Proléksém panglaku‏‎ (7 tutumbu)
  10. Wiktionary:Proléksém panyebut‏‎ (7 tutumbu)
  11. angkat‏‎ (6 tutumbu)
  12. buah‏‎ (6 tutumbu)
  13. Wiktionary:Proléksém pamilang‏‎ (6 tutumbu)
  14. Citakan:-k a-‏‎ (6 tutumbu)
  15. ambeu‏‎ (5 tutumbu)
  16. angger‏‎ (5 tutumbu)
  17. arang‏‎ (5 tutumbu)
  18. aya‏‎ (5 tutumbu)
  19. bapak‏‎ (5 tutumbu)
  20. bau‏‎ (5 tutumbu)
  21. beurat‏‎ (5 tutumbu)
  22. bujang‏‎ (5 tutumbu)
  23. béak‏‎ (5 tutumbu)
  24. haté‏‎ (5 tutumbu)
  25. hayang‏‎ (5 tutumbu)
  26. héjo‏‎ (5 tutumbu)
  27. kamus‏‎ (5 tutumbu)
  28. laut‏‎ (5 tutumbu)
  29. suku‏‎ (5 tutumbu)
  30. sésa‏‎ (5 tutumbu)
  31. teuas‏‎ (5 tutumbu)
  32. Citakan:Babel‏‎ (5 tutumbu)
  33. Basa Inggris‏‎ (4 tutumbu)
  34. Basa Walanda‏‎ (4 tutumbu)
  35. adil‏‎ (4 tutumbu)
  36. ajeng‏‎ (4 tutumbu)
  37. akar‏‎ (4 tutumbu)
  38. alung‏‎ (4 tutumbu)
  39. ambek‏‎ (4 tutumbu)
  40. ampar‏‎ (4 tutumbu)
  41. anjang‏‎ (4 tutumbu)
  42. antara‏‎ (4 tutumbu)
  43. anteur‏‎ (4 tutumbu)
  44. anyar‏‎ (4 tutumbu)
  45. asa‏‎ (4 tutumbu)
  46. asin‏‎ (4 tutumbu)
  47. atik‏‎ (4 tutumbu)
  48. atoh‏‎ (4 tutumbu)
  49. babar‏‎ (4 tutumbu)
  50. bagja‏‎ (4 tutumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).