Kaca-kaca nunggelis

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 25 Pébruari 2021 18.21. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Kaca-kaca di handap ieu teu numbu ti kaca séjén di Wiktionary.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Abiasa
  2. Afghanistan
  3. Afrika
  4. Alewoh
  5. Andalas
  6. Arasy
  7. Bayeungyang
  8. Bentrés
  9. HP
  10. HR
  11. Holan
  12. Hongkong
  13. Hotentot
  14. Howa
  15. Hud
  16. Kantin
  17. Kantong
  18. Kantor
  19. Kanyos
  20. Kaok
  21. Kaol
  22. Kaolin
  23. Kapacirit
  24. Kapahung
  25. Kapaider
  26. Kapal
  27. Kapala
  28. Kapaleri
  29. Kencring
  30. Kentong
  31. Kenyot
  32. Keplak
  33. Keprak
  34. Keprok
  35. Kepruk
  36. Kepuh
  37. Lemér
  38. Lemét
  39. Meleukmeuk
  40. Mgr
  41. Mikail
  42. Panungtung
  43. SMA
  44. SMP
  45. Talun
  46. Tungkup
  47. Warang
  48. Wikipédia
  49. ab'ad
  50. ab-ab

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).