Paling loba ditumbukeun ka kategori

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Kecap basa Sunda‏‎ (1.018 kontributor)
  2. su:Kecap barang‏‎ (441 kontributor)
  3. su:Kecap pagawéan‏‎ (189 kontributor)
  4. su:Kecap sipat‏‎ (186 kontributor)
  5. su:Kecap panambah‏‎ (34 kontributor)
  6. Citakan rarangkén awalan‏‎ (19 kontributor)
  7. Wiktionary‏‎ (19 kontributor)
  8. Kaca nu teu diindéks‏‎ (14 kontributor)
  9. Citakan Basa‏‎ (14 kontributor)
  10. Citakan‏‎ (14 kontributor)
  11. su:Kecap bilangan‏‎ (13 kontributor)
  12. hanca garapan‏‎ (12 kontributor)
  13. Citakan warna kecap‏‎ (12 kontributor)
  14. Kategori galat‏‎ (11 kontributor)
  15. Citakan Warna kecap‏‎ (11 kontributor)
  16. Kecap basa Sangsekerta‏‎ (9 kontributor)
  17. min:Kecap bilangan‏‎ (9 kontributor)
  18. Kecap basa Minangkabau‏‎ (9 kontributor)
  19. Citakan émbohan‏‎ (9 kontributor)
  20. sa:Kecap barang‏‎ (8 kontributor)
  21. Kecap Basa Indonésia‏‎ (8 kontributor)
  22. Citakan rarangkén ahiran‏‎ (8 kontributor)
  23. Citakan proléksém panglaku‏‎ (7 kontributor)
  24. Citakan proléksém panyebut‏‎ (7 kontributor)
  25. Citakan proléksém pamilang‏‎ (6 kontributor)
  26. basa‏‎ (5 kontributor)
  27. su:Kecap panyambung‏‎ (5 kontributor)
  28. Kecap dumasar basa‏‎ (5 kontributor)
  29. Warna kecap basa Sunda‏‎ (5 kontributor)
  30. id:Kecap barang‏‎ (5 kontributor)
  31. Halaman dengan galat skrip‏‎ (5 kontributor)
  32. Citakan klitik‏‎ (4 kontributor)
  33. su:Kecap barang (-an)‏‎ (4 kontributor)
  34. su:Kecap panyeluk‏‎ (4 kontributor)
  35. Citakan rarangkén seselan‏‎ (4 kontributor)
  36. su:Kecap sulur‏‎ (4 kontributor)
  37. Kecap Basa Belanda‏‎ (3 kontributor)
  38. nl:Kecap barang‏‎ (3 kontributor)
  39. su:Kecap pancén‏‎ (3 kontributor)
  40. Kecap basa Inggris‏‎ (3 kontributor)
  41. Kaca nu maké tag HTML katutup-sorangan teu sah‏‎ (3 kontributor)
  42. Citakan tepas‏‎ (3 kontributor)
  43. Kategori‏‎ (3 kontributor)
  44. Kaca nu teu kaindéks‏‎ (2 kontributor)
  45. id:Kecap sipat‏‎ (2 kontributor)
  46. Kecap rundayan ajuda‏‎ (2 kontributor)
  47. su:Kecap pangantét‏‎ (2 kontributor)
  48. su:Kecap panambah (-an)‏‎ (2 kontributor)
  49. Kecap rundayan kapan‏‎ (2 kontributor)
  50. su:Kecap pagawéan (-an)‏‎ (2 kontributor)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).