istri

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Istri)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

istri

istri

  1. lemesna tina awéwé, pamajikan.