jubleg

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Jubleg)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jubleg

Sabangsaning lisung anu liangna ngan hiji, pikeun nutuan paré atawa béas, biasana dijieun tina batu.