junun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Junun)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

junun

  1. Gawé ngagunakeun haté nepika cacap;
  2. Jujur.