kantong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Kantong)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kantong

(file)
  • pamungkus anu ngarupakeun pérah, kanjut, rajut, saku, éndong, pésak, tas.
  • Baju éta mah teu boga kantong.
  • Kantong urang tinggaleun di masjid!

Tingkatan basa[édit]

  • kantong : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.