kantor

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Kantor)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kantor

(file)
  • tempat gawé pagawé, tempat nguruskeun hiji pagawéan.
  • Imas indit ka kantor kacamatan isuk pikeun ngurus KTP.
  • Cucu unggal poé gawé di kantor.

Tingkatan basa[édit]

  • kantor : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]