Kanyos

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

Kanyos

  • kecap anu ngagambarkeun beungeut jelema nu eweuh cahyaan, lantaran pias, carelong jeung begang