kapal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Kapal)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kapal

(file)
  • tutumpakan di udara, di cai, atawa di laut.
  • Kapal udara sok disebut ogé pasawat udara.
  • Indonésia mesen kapal tempur ti Rusia.

Tingkatan basa[édit]

  • kapal : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.