Keprak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Keprak

  • kecrek
Kecap pagawéan [su]

Keprak

  • ngala bubuahan tina tangkal ku gantar, tujuan supaya murag
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.