keueuseun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Keueuseun)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

keueuseun (keueus + -eun)

  • Huntu nu hideung kusabab teu kaurus (biasana budak leutik).