Mahabarata

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Mahabarata

  • buku suci jalma panyembah Siwa mangrupa karya ahli sair Wiyasa di India, eusina 100.000 pada ngeunaan kapahlawanan.
  • Carita Mahabarata diadaptasikeun jadi sinétron kolosal.
  • Mahabarata nyaritakeun perang antara Pandawa jeung Kurawa marebutkeun tahta Hastinapura.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.