meleukmeuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Meleukmeuk)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Meleukmeuk [ᮙᮨᮜᮩᮊ᮪ᮙᮩᮊ᮪] nyaéta kaayaan dimana bagéan pang luhurna permukaan hiji barang atanapí panénjoanna katíngali téu cekhas, burém.