narah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Narah)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

narah

  • Basa lemesna tina teu éra