natrat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Natrat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

natrat

  • Jelas, puguh jujutanna kalayan aya buktina (sajarah jeung sajabana)