ngabandaleut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Ngabandaleut)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ngabandaleut

  • Nguntuy kacida panjangna