ngadoni

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Ngadoni)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ngadoni

Nyaritakeun kasusah jeung kabingung haté ka jalma anu sakirana bisa nulungan atawa ngahibur.