Pébruari

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Pébruari

  • bulan kadua dina pananggalan Maséhi anu lami na 28 poé. Dina taun anu kabeneran ciples biasana 29 poé.
  • Tanggal 11 Pébruari 2021, Ceu Mawar jeung Mang Asép nikah di Pangandaran.
  • Di bulan Pébruari, kaleresan simkuring keur loba pagawéan di kantor kacamatan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.