Panungtung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap sipat [su]

Panungtung

hiji hal anu jadi tungtung atawa ahir.

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.