Tepas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wilujeng Sumping di Wikikamus Basa Sunda
Kamus bébas nu dipedar dina basa Sunda
778 léma dina basa Sunda

Poé Salasa 12 Nopémber 2019

Pikeun nyungsi kekecapan tina basa Sunda! Sungsi kekecapan Sunda   1rightarrow.pngPitulung   Dumasar kategori nu nyangkaruk di WikiKamus! Dumasar kategori

Link=20 Pangbagéa

Ari WikiKamus nyaéta kamus Sunda onlén nu ngawadahan sagalaning kekecapan, boh kekecapan Sunda boh kekecapan ti basa séjén. Tegesna mah kamus multibasa nu dipedar dina basa Sunda. WikiKamus geus dikawitan ti 4 Oktober 2004, ngan hanjakal nepi ka kiwari téh kakara miboga 778 léma. Ku kituna, anjeun diperedih pikeun jadi panulis di WikiKamus, anjeun bisa nambahkeun atawa ngaropéa kekecapan di ieu WikiKamus, malah mah tanpa kudu asup log.

Perlu diperhatikeun yén ieu kamus ditangtayungan ku GFDL, sagala kontribusi Anjeun di ieu loka biluk kana Lisénsi Atribusi/Babagi Sarupa Creative Commons 3.0 jeung GFDL. Pikeun maluruh paribasa atawa cutatan-cutatan mangga sorang WikiCutatan, pikeun élmu pangaweruh nu euyeub mangga teuleuman Wikipédia basa Sunda.

Link= Jieun éntri

Wikt bookdictionary logo.svg

Link= Paluruh éntri

Link= Jumlahing kecap

Sunda (768) - Indonésia (4) - Jawa (0) - Minangkabau (9) - Banjar (0) - Batawi (0) - Bali (0) - Madura (0) - Malayu (0) - Bugis (0) - Inggris (3) - Perancis (0) - Madagaskar (0) - Walanda (0) - Spanyol (0) - Jérman (0) - Italia (0) - Portugal (2) - Finlandia (0) - Polandia (0) - Arab (0) - Rusia (0) - Jepang (0) - Turki (0) - Yunani (0) - Koréa (0) - Hindi (0) - Thai (0) - Viétnam (0) - Ibrani (0) - Daptar salengkepnya

WikiKamus séjén anu éntrina panglobana  +/−
(Apdétan panungtung tanggal 18 Méi 2019)


Wikimedia-logo.svg

Wiktionary dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: