tungi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Tungi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tungi [ᮒᮥᮍᮤ] : Kécap sipat jang nyebutkeun jalma nu cicingeun teu loba omong