Tungkup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap pagawéan [su]

Tungkup

  1. néwak simeut anu aya di taneuh;
  2. nungkupan panon batur maké dampal leungeun.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.