Wiktionary:Kecap poé ieu/5 Pébruari

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

gaang; kb
Harti

  1. serangga famili Grillidae nu awakna kandel, biwir hareupna mekar kawas singkup pikeun ngagali taneuh jeung ngojay.