abdi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [su]

abdi

  1. lemesna tina kuring;
  2. umumna budak beulian dina tradisi bangsa Arab.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.